Jualan Keratan Tin Qingpi dan Brunswick dari Cina

Pokok Tin Putrajaya:  Jualan Keratan Tin Qingpi dan Brunswick dari Cina

Ramai dari kalangan pembaca blog Mak Tam ni bertanya mengenai keratan. Kebetulan kawan baik Mak Tam, Encik Malik Yusof (FB  https://www.facebook.com/malik.yusof) sedang buat jualan. Sesapa ada akaun fb, sila pm beliau. Kalau tak ada akaun fb, boleh sms Encik Malik Yusof 019-508-0909.


Update: Mak Tam pun dah dapat keratan Qingpi dan Brunswick. Sedang direndam dalam bancuhan cair Atonik, SRI Anak dan SRI Repellent. Esok InsyaAllah akan semai dan letak dalam inkubator polistrin. Ya Rabb.. biarlah kesemua keratan ini tumbuh dan menghasilkan pokok yang sihat, tegap, banyak buahnya dan tersangat enak rasanya. Aamiin. Aamiin. Aamiin.

Keratan adalah terhad. Oleh itu segeralah buat tempahan. Mak Tam pun nak beli untuk tanam kat rumah. InsyaAllah enam atau tujuh bulan lagi akan merasa buahnya.  Nyam nyam. Aamiin.

Mak Tam, Encik Malik Yusof (FB  https://www.facebook.com/malik.yusof) sedang buat jualan. Sesapa ada akaun fb, sila pm beliau. Kalau tak ada akaun fb, boleh sms Encik Malik Yusof 019-508-0909.