Bolehkah buat duit mengguna wasap?

Sejak akhir tahun lepas, Mak Tam minta izin Pak Tam untuk belajar bagaimana nak buat pendapatan sampingan melalui internet. Alhamdulillah, Pak Tam izinkan dan bermulalah kembara Mak Tam mencari ilmu membina kemahiran dalam menggunakan internet bagi tujuan itu. Mak Tam mulakan dengan belajar pasal mengguna fb. Memang fb power memudahkan kita mendapatkan pendapatan. Hingga didepan kedai mamak pun boleh belajar dari rakan dari Sabah, Puan Siti Mardiah.

 Begitu juga jika kita ada ilmu mengguna kuasa Google. Mak Tam merangkak juga mulanya. Tapi Alhamdulillah, sudah nampak hasil sejak bulan April 2016. Sebahagian wang itu digunakan untuk membiayai Kembara Eropah Mak Tam sekeluarga ke Italy, France dan Spain. Sebahagian lagi dibiayai oleh wang simpanan.

Kembara Eropah Ogos-Sep, 2016


Sekarang Mak Tam telah menemui satu lagi cara yang memang boleh meletup jika mahir menggunakannya. Ini adalah wasap yang mana kedudukan rakyat Malaysia adalah nombor satu didunia sebagai pengguna wasap. Jadi Mak Tam sekarang sedang belajar mengguna wasap sebagai penjana pendapatan sampingan. Doakan Mak Tam berjaya mengorek rahsia wasap ni, ya.

Boleh saja pergi baca sendiri dengan klik link ini Kuasa Whatsapp Marketing. Banyak yang dapat kita pelajari. Kena ambil langkah awal supaya kita berada dihadapan. Semoga Mak Tam berjaya dalami ilmu ini. Aamiin.

Mak Tam nak betul-betul kuasai ilmu ini. Semoga dipermudahkan. Aamiin.